×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/beglazing/glaslatten

Om uw woning goed te kunnen onderhouden dient u op de hoogte te zijn van de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk is de keuze voor een goed verfsysteem erg belangrijk, maar denk bij onderhoud ook vooral aan de ondergrond van de verflaag. In het verleden zijn oplossingen verzonnen voor afwatering van de onderdorpel, zoals de glaslatten, ventilatielatten en de ventilerende aluminium strip.

Al deze verschillende oplossingen hebben op den duur nadelen, namelijk vochtophoping en vuilophoping.

De neuslat is een geval apart. Doordat deze de volledige dorpel oversteekt is inwatering uitgesloten. Daarnaast wordt deze doormiddel van kunststof of rubber blokjes een paar millimeter boven de houten onderdorpel gemonteerd. Het gevolg is een goed ventilerende, vuil- en watervrije oplossing. Doordat de neuslat over de dorpel heen steekt wordt deze ook wel dorpelbeschermer genoemd.

Wim van der Sterre komt graag bij u langs om ter plekke te oordelen wat de mogelijkheden zijn.

dus neem gerust contact met ons op.

 

{gallery}beglazing/glaslatten{/gallery}